ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ПОДІЛУ ОСІБ У ФІНАНСОВОМУ ПРАВІ - M.A. Реrереlytsa (Економіка та право)
Юридична наука та законодавство виділяють багато видів суб’єктів права, які функціонують, організовуючись у відповідні групи, спираючись при цьому на конкретну ознаку або підставу. Стаття присвячена дослідженню саме проблемних положень, які виникають при класифікації суб’єктів фінансового права, спираючись на загальні підстави, що розроблені правовою наукою в цілому.