Метод встановлення взаємозв’язку між бойовим потенціалом і заданим рівнем бойових можливостей військового формування та кількістю його модернізованих зразків ОВТ - О.А. Тимків (Системи озброєння і військова техніка)
У статті наведено метод встановлення взаємозв’язку між бойовим потенціалом і заданим рівнем бойових можливостей військового формування та кількістю його модернізованих зразків озброєння і військової техніки (ОВТ). Пропонований метод дозволяє досить коректно визначити взаємозв’язок між бойовим потенціалом і заданим рівнем бойових можливостей військового формування та кількістю його модернізованих ОВТ. Розглядуваний метод враховує забезпеченість військ зразками ОВТ, а також особливості бойового застосування видів (родів) наших військ, що відображається також у можливих втратах унаслідок впливу противника, а також через виникнення відмов зразків ОВТ під час бойових дій.