ГЕНЕРАТИВНИЙ ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У ПСИХОЛОГІЇ: НАСЛІДКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ НАУКИ І ПРАКТИКИ - Марина Мельник; Альона Малиношевська; Ксенія Андросович (Інформаційні технології і засоби навчання)
Генеративний штучний інтелект (ШІ) стає все більш поширеним у різних галузях, зокрема в психології, де він має потенціал значно змінити підходи до діагностики, консультування, терапії та досліджень. У даній статті узагальнюються сучасні дослідження щодо використання генеративного ШІ в психології та його впливу на теорію і практику психологічної науки.