Стан регуляції вегетативної нервової системи вагітних із посттравматичним стресовим розладом - O.I. Semenchenko; O.I. Zhdanovych; T.V. Kolomiichenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити стан регуляції вегетативної нервової системи вагітних із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) за даними варіабельності серцевого ритму.