بررسی تغییرات فیزیولوژیکی فشار خون، ضربان قلب و استرس شغلی کارگران کارگاه چوب بری در مواجهه با صدا - Esfandiar Rezaei Ivimi; Siamak Pourabdian; Mahnaz Shakerian; Zahra Mohammadi; Farhad Forouharmajd (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: هدف از انجام مطالعه حاضر بررسی میزان مواجهه با صدا و ارتباط آن با استرس شغلی، تغییرات فشارخون و ضربان قلب در کارگران کارگاه چوب‌بری بود.