ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОРЯДКУ ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ ЗА РАХУНОК МАЙНА ДЕРЖАВИ - H.D. Bolotova (Економіка та право)
Розглянуто основні складові законодавчого забезпечення порядку (процедури) відшкодування державою збитків, завданих суб’єктам господарювання незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади як за рахунок бюджетних (грошових) коштів, так і за рахунок іншого (негрошового) майна держави.