Історичні витоки та етапи формування сортовипробувальної мережі Черкащини - Н. В. Лещук; В.В. Левченко; А. І. Сидорчук; А. І. Бойко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Дослідити історичні витоки та етапи формування сортовипробувальної мережі Черкащини, де розташована одна з філій Українського інституту експертизи сортів рослин.