A study of feral pigeon Columba livia var. in urban and suburban areas in the city of Jena, Germany - L. M. Ferman; H.-U. Peter; D. Montalti (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Estudi del colom domèstic Columba livia var. en àrees urbanes i suburbanes de la ciutat de Jena, Alemanya