Disseny gràfic. La transformació d'un ofici viscuda en temps real - David Ruiz (Temes de Disseny)
La revolució digital està afectant la professió de dissenyador gràfic. La velocitat amb què es produeixen els avenços tecnològics ens ha permès a tota una generació de dissenyadors desplegar la professió en dos escenaris totalment diferents. No només han canviat les eines de treball: les noves tecnologies han obert camins nous que exigeixen llenguatges i solucions també nous.