بازگشت به مراقبت روتین دهان و دندان: هنگام و پس از پاندمی کووید19 - Nazanin Bashardoust; Mojtaba PourKhorram; Mehrnoosh Khoshtarash; Maryam Khoshbakht Pishkhani; nastaran mirfarhadi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: تعادل بین توجه به نگرانی‌های بیمار و حفاظت مربوط به انتقال کووید 19 با مراجعات دندانپزشکی جهت پیشگیری و درمان، چالش جدیدی برای مراقبت‌های دهان و دندان ایجاد کرده است. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین نگرش افراد نسبت به خدمات دندانپزشکی و احتمال ابتلا به کووید ۱۹صورت گرفت.