Theoretical Background for Business Turkish - Gökce Mısırlı (İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi)
Kurt, Volkan (2020). Yabancılar İçin Özel Amaçlı Türkçe Öğretimi: İş Türkçesi. Adana, Karahan Kitabevi, 165 s., ISBN: 978-605-7990-72-3