Arzunun Devrimi ve Medya - Oya Mutlu (Selçuk İletişim)
Bu makale çerçevesinde,  kapitalist sistem ve arzu ilişkisi, arzu ekonomisi kavramına değinildikten sonra medyanın 'arzu' kavramına yaklaşımı irdelenmektedir. Modernizmin arzu tanımından farklı olarak,  Deleuze ve Guattari'nin arzuya yükledikleri devrimci anlam ile medyanın ilişkisi değerlendirilmektedir.