Практичні аспекти оцінювання вражаючої дії протикорабельних ракет по морським цілям - В.С. Корендович; М.В. Кіріакіді; Є.А. Вдовицький (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
У роботі розглянута проблема оцінювання вражаючої дії протикорабельних ракет по цілі та імовірність ураження ними на основі аналізу досвіду їх бойового застосування по надводних бойових кораблях у збройних конфліктах сучасності. Запропонована формула для визначення середньої кількості ракет, еквівалентних ПКР типу “Нептун“, влучення яких в корабель призводить до виведення його з ладу.